Uusin Kerhoviesti

Kerhokuulumisia huhtikuu 2017

Tällä viestillä kerromme kuulumisia kerhosta

sekä suunnitteilla olevista tapahtumista 

 

 

Kevät keikkuen tulevi!

Kevään säät ovat vaihtelevia. Välillä sataa ja välillä paistaa. On vaikea päättää, mitä lasten päälle aamulla pukisi. Toisinaan pärjää pitkähihaisella paidalla, välillä toppatakkikin tuntuu viileältä. Varavaatteille on nyt käyttöä, sillä ulkoilemme joka päivä.

To 20.4. Välipala tarjotaan ulkona ja kodan rakentaminen

Rakennamme koulun pihalle kodan ja syömme välipalan ulkona.

Mikäli sää on kovin sateinen, siirrämme tapahtumaa.

Titityy-vappujuhlat torstaina 27.4.

Merirosvon aarrejahdissa pääsevät ihan kaikki osallistujat palkinnon makuun. Juhlassa palkitaan paras naamiaisasu, sekä vappuaiheisen piirrustuskilpailun voittaja. Juhlassa järjestetään nyyttärit. Lapset saavat halutessaan tuoda tarjottavaa yhteiseen pöytään.

 

Retki kirjastoon 9.5.

Tiistaina 9.5. menemme bussilla Sellon kirjastoon.

Otamme kerholta mukaan sämpyläeväät. Omia eväitä ei tarvita, mutta ota oma juomapullo mukaan. Lähdemme koululta heti koulupäivän päätyttyä klo 13.05 bussilla nro 238T. Paluumatkalle lähdemme Sellosta klo 14.34 lähtevällä bussilla nro 238. Bussi ohittaa Nuuksion koulun noin klo 15.12. Lapset jotka muutenkin kotiutuisivat tuolla bussilla, voivat jatkaa bussilla kotiin.

 Huomaattehan, että nyt on oikea aika hakea kerhopaikkaa ensi lukuvuodeksi!  Hakuaika päättyy 3.5. klo 15:45.
Suuret Kiitokset kaikille pääsiäisaskarteluun osallistuneille! Osallistujia oli runsaasti ja mukana oli myös aikuisia. Hyvän kokemuksen kannustamina suunnitelmissamme on vastaavanlaista yhteistä toimintaa myös syyslukukaudelle.

 

Terveisin Timi ja Aino

Palaa aloitussivulle