Mikkelän koulun ip-toiminnan

Kerhoviesti toukokuussa 2021

Kouluvuotta on jäljellä enää pari viikkoa ja koululaisten on kohta aika siirtyä kesälomalle. Kevät on tuonut mukanaan iloista mieltä ja uutta uskoa tulevaan. Odotamme varmaan kaikki kesältä paljon ja toivottavasti odotuksemme täyttyvät.

Jatkoa seikkailuun! Edellisen ulkoiluseikkailun saaman suosion innoittamana 2.6. keskiviikkona on kerholla jälleen seikkailua ja tapahtumia. Mikäli sää ei sovellu seikkailuun, tapahtuma siirretään torstaille.

Kadonneet varusteet Viimeisellä viikoilla esittelemme taas lapsille koulun löytötavarakaapin sisältöä ja yritämme löytää vaatteille oikeita omistajia.

Kevätlukukauden viimeinen kerhopäivä on perjantaina 4.6. 

Syksyllä kerhon ovet aukeavat taas ensimmäisenä koulupäivänä heti lasten koulupäivän päätyttyä. 

Kerhomaksut Kesäkuusta emme peri lainkaan kerhomaksua. Muistattehan lopettaa mahdollisesti olevat automaattiset kehomaksusuoritukset pankissanne, kun toukokuun erä on maksettu. Tarkistamme maksutilanteet ja laitamme teille laskun mahdollisesti vielä avoinna olevista maksuista kesäkuun aikana. 

Ip-kerhotoimintapaikat 2021-2022 Tulevien 2-luokkalaisten hakuaikaa on jatkettu 10.6. asti. On mahdollista, että kaikille kakkosluokkalaisille ei ole tarjolla kerhopaikkaa. Jos siis uskotte tarvitsevanne paikkaa, kannattaa sitä hakea samantien. Jälkeen päin paikkaa tuskin enää saa.

Kerhopaikkapäätökset Mikäli olette hakeneet, tai haette, määräaikaan mennessä kerhopaikkaa lapsellenne ensi lukuvuodeksi, tulette saamaan asiasta päätöksen Wilman kautta, tai postitse 14.6. alkavalla viikolla. Kaikille kakkosluokkalaisille hakijoille ei välttämättä voida osoittaa kerhotoimintapaikkaa. 

Lisätietoa kerhopaikan hakemisesta varsinaisen hakuajan jälkeen löytyy Espoon kaupungin nettisivuilta. Timiltä voi myös kysyä kaikkia iltapäivätoimintaa koskevia asioita myös kesäloman aikana. Parhaiten Timin tavoittaa puhelimitse 040-587 1986 tai sähköpostilla siberianjay@kolumbus.fi

Kiitollisin mielin toivotamme teille iloista ja kaunista kesää!

Terveisin ip-kerhon aikuiset