Kerhokuulumisia Joulukuussa

Kerhokuulumisia

Emme kiusaa!
Edellisessä kirjeessämme pyysimme palautetta teiltä vanhemmilta mahdolliseen kiusaamiseen liittyen. Yhteydenottoja asian tiimoilta ei ole tullut lainkaan. Toivottavasti kiusaamista ei esiinny jatkossakaan. Emme herpaannu, vaan puhumme jatkuvasti ystävällisen ja toisia huomioivan kohtaamisen puolesta. Hyvät ja kohteliaat käytöstavat ovat teemana joulukuun alussa.

Teatteria
Aloitamme edellä mainittuun teemaan liittyen kerhomme sisäisen näytelmäkerhon. Näytelmäkerhoon ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan pääsevät kaikki lapset, jotka ovat kiinnostuneita näytelmistä. Kerhossa teemme mininäytelmiä ja pantomiimeja. Osa esityksistä saatetaan esittää myös kaikille kerholaisillemme.

Jouluaskartelua
Kerhossa aloittaa tonttupaja. Tonttupajassa askarrellaan pieniä lahjoja ja joulukortteja.
Olemme varanneet askartelua varten monenlaisia materiaaleja, mutta myös omat askartelu-materiaalit ovat sallittuja, mikäli kerhosta ei löydy sopivia.

Pipareiden koristelua
Torstaina 5.12. juhlistamme tulevaa Itsenäisyyspäivää ja koristelemme kerhossa pipareita.

Hyvää Itsenäisyyspäivää!
6.12. juhlimme itsenäisyyspäivää. Tuolloin ei ole koulua eikä ip-toimintaa.

Kerholla on pari Ipadia
Ipadeilla on mahdollisuus harjoitella ohjelmoinnin alkeita. Sillä voi myös vahvistaa luku- ja laskemistaitoja. Viihteellisempiä pelejä on mahdollista pelata yleensä perjantaisin.

Hei Haloo! Puhelinpäivää
Torstaina 19.12. Järjestämme puhelinpäivän. Puhumme lasten kanssa netti- ja puhelinkiusaamisesta,hyvistä tavoista ja turvallisuudesta. Oman puhelimen vastuullinen käyttö sekä fiksu pelaaminen on tuolloin sallittua kerhossa.

Koululaisten joululoma
Syyslukukauden viimeinen kerhopäivä on perjantai 20.12.2019. Mikäli koulu päättyy normaalia aikaisemmin, alkaa kerho välittömästi lapsen koulupäivän päätyttyä. Kerho jatkuu loman jälkeen tiistaina 7.1.2020 normaaliin tapaan.

Risuja ja ruusuja
Näin lukukauden loppupuolella toivoisimme saavamme teiltä palautetta kerhomme toiminnasta.
Olisimme iloisia myös kehitysideoistanne. Helppo tapa palautteen antamiseen on laittaa sähköpostia osoitteeseen siberianjay@kolumbus.fi
Tottakai myös suullinen palaute on myös tervetullutta!
Tonttuiluterveisiä toivottavat kerhonohjaajat