Uusin kerhoviesti toukokuu 2020

Mikkelän koulun ip-toiminnan

Kerhoviesti toukokuussa 2020

Tervetuloa takaisin kerhoon!

On upeaa nähdä taas lapset kerhossa. Iloinen ja riehakas meininki antaa uskoa tulevaan ja se myös muistuttaa meitä elämään lapsen lailla, enemmän tässä hetkessä. Vaikka tilanne vaatii nyt uudenlaista asennoitumista turvallisuuteen, on toimintamme kerhossa kuitenkin monilta osin samanlaista kuin ennenkin. Pyrimme välttämään kerhomme ulkopuolisia ihmisiä. Omien lelujen tuominen kerhoon ei ole nyt mahdollista. Puhdistamme kerhotilaa ja erityisesti kosketuspintoja ahkerasti. Valvomme myös aktiivisesti lasten käsipesua. Välipala tarjoillaan lapselle, lapsen istuessa omalla paikallaan.  Korostamme lapsille turvallisen etäisyyden merkitystä. Välipalat ovat yksinkertaisia ja helposti nautittavia. Käytämme pääsääntöisesti kertakäyttöisiä astioita. Sairaana ei saa tulla kerhoon. Mikäli lapsi sairastuu kerhopäivän aikana, olemme välittömästi yhteydessä vanhempiin.

Mikäli koulu loppuu jonain päivänä normaalia aikaisemmin, alkaa ip-toiminta välittömästi koulupäivän päätyttyä.

Kouluvuotta on jäljellä enää pari viikkoa. Kohta koululaisten on aika siirtyä kesälomalle tämän hyvin erikoisen kevätlukukauden jälkeen. Toivottavasti syksyllä voimme aloittaa koulun yhtä iloisissa tunnelmissa, kuin nyt ensimmäisenä lähikoulupäivänä. Kevätlukukauden viimeinen kerhopäivä on perjantaina 29.5.

Kerhomaksut Toukokuun kerhomaksu on 50% kuukausimaksustanne, mikäli lapsi tulee kouluun 13.5., tai sen jälkeen (siis osa-aikainen sopimus 40€, kokoaikainen 70€) Muistattehan päättää pankissanne mahdollisesti olevat automaattiset kehomaksut.

Ip-kerhotoimintapaikat 2020-2021 Mikäli olette hakeneet, määräaikaan mennessä, kerhopaikkaa lapsellenne ensi lukuvuodeksi, tulette saamaan asiasta päätöksen 15.5. jälkeen Wilman kautta, tai postitse. Muussa tapauksessa olkaa yhteydessä Espoon kaupungin suomenkieliseen tulosyksikköön sähköposti: iltapaivatoiminta@espoo.fi   Lisätietoa kerhopaikan hakemisesta varsinaisen hakuajan jälkeen löytyy Espoon kaupungin nettisivuilta. Timiltä voi kysyä kaikkia iltapäivätoimintaa koskevia asioita myös kesäloman aikana 040-587 1986, siberianjay@kolumbus.fi

Hyvästä yhteistyöstä kiitollisina toivotamme teille kaikille ystävillemme 

iloista ja kaunista kesää!

Terveisin ip-kerhon ohjaajat